Om oss

Kreativa ledare

Tove Klang skapar föreställningar och performance-verk som passar såväl stora som småskaliga scener. Med Karlstad som bas spelas hennes verk på flertalet orter i Sverige med målet att dans ska bli en självklar del i kulturutbudet även på mindre orter.
Sara Jane står bakom en rad olika produktioner inom cirkus och akrobatik. Hon har på kort tid etablerat sig i Värmland och arbetar aktivt med kreativa initiativ för att stärka cirkus som scenkonstnärligt uttryck. Sara uppskattar att arbeta gränsöverskridande och har ett gott öga för färg och form.
Olof Göthlinär känd som kompositör, musiker samt Riksspelman på fiol och har medverkat i både små och stora produktioner runt om i Sverige. Han brinner för mötet mellan det akustiska och det elektroniska i kompositionen samt arbetar pedagogiskt med barn och unga för att upprätthålla ett livslångt spelande och lärande.
Isabelle Boström är skådespelare och regissör som jobbar med fysisk teater, mim och clown.
…mer info kommer inom kort

Producent

Andrea Haajanen är utbildad projektledare och kulturvetare. Hon har erfarenhet av att arrangera och producera kulturevenemang av olika slag i hela Sverige. Andrea är aktiv i Riksteatern både lokalt, regionalt och nationellt där hon varit med och drivit ett flertal projekt. I Scenbruket har Andrea hand om det administrativa arbetet och är vår kontakt utåt.